Admin Panel

Post a reply

Confirmation code
Enter the code exactly as it appears. All letters are case insensitive.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Admin Panel

Admin Panel

by streamhash » Thu Aug 03, 2017 2:37 pm

Admin panel features

1. Dashboard - Contains



(a). The number of users
(b). Number of Subscribers
(c). The number of videos played.
(d). Revenue
(e). Analytics of last 10 days page visit.
(f). New users list
(g). Recent video list

dashboard.jpg
dashboard.jpg (164.35 KiB) Viewed 166 times

2. User details page - contains


(a). Add user page - You can add users from admin panel.


add-user.jpg
add-user.jpg (97.36 KiB) Viewed 166 times

(b). View users


(i). You will be able to see the status of the user - normal user or subscribed user.
(ii). You can see how many users have been blocked.
(iii). Email address, username, and PayPal.

view-user.jpg
view-user.jpg (148 KiB) Viewed 166 times

(c). View single user details - You will be able to see all the details about the user + how much he has earned.

view-single-user.jpg
view-single-user.jpg (86.06 KiB) Viewed 166 times

(d). Add Subscription to a user - you can add any subscription plan to any user.

add-subscription-user.jpg
add-subscription-user.jpg (68.7 KiB) Viewed 166 times

3. Video


(a). Video list
(b). Live video list


(a). Video list - You will be able to see video type - public or private, payment status, Streaming status.


video-list.jpg
video-list.jpg (106.12 KiB) Viewed 166 times

5. Subscription



(a). Add subscription
(b). View subscription


add-subscription.jpg
add-subscription.jpg (82.46 KiB) Viewed 166 times

6. View Subscription - you will able to see the list of subscribed users for any particular subscription plan.



You can perform list actions.
(a). Edit
(b). Delete
(c). Decline
(d). Make it as popular.
(e). See subscribed users list.


view-subscription.jpg
view-subscription.jpg (90.97 KiB) Viewed 166 times

7. Payments details



(a). Subscription payment - The users who are all subscribed - Their payment details will be listed here.
(b). Video payment - The users who paid to watch any video - Those details will appear here.


subscription-payment.jpg
subscription-payment.jpg (132.73 KiB) Viewed 166 times

8. Settings - Contains



(a). Site title, logo, favicon.
(b). Google analytics
(c). Social login details - Facebook app id and secret id and Google +.
(d). Email settings - SMTP details.
(e). Payment settings - Paypal configuration settings.


settings.jpg
settings.jpg (74.04 KiB) Viewed 166 times

9. Pages



(a). Add page - You will be able to add pages. It is dynamic page - you can add 6 pages
(b). View page - You can view page details.
(c). Delete page


pages.jpg
pages.jpg (203.88 KiB) Viewed 166 times

10. Account page - Its admin panel account



(a). Edit profile
(b). View profile
(c). Change password


admin-account.jpg
admin-account.jpg (78.48 KiB) Viewed 166 times

Top